Gyilkos szerelem - 6. fejezet, Sötétség

Az éjjel ugyanazt álmodta. Szaladt a mezőn és Kazuya is ott volt. Kétségbeesve próbálta elérni, de mindhiába. A férfi egyre messzebb és messzebb került tőle, mire sírva rogyott össze. Az alak már eltűnt, de a kézét még mindig felé nyújtotta.
- KAME! KAME! – kiabálta rémülten és felült az ágyban. Folyt róla a víz és zihálva vette a levegőt.
- Mi történt? – rohant ki a fürdőből Takumi egy szál törölközővel a derekán. Akanishi felhúzta a térdeit és a hajába markolva próbált úrrá lenni magán.
- Rosszat álmodtál? – kérdezte a férfi átölelve, aki valószínűleg most ugrott ki a zuhany alól, mert a haja még mindig nedves volt.

- Visszamegyek a szobámba. – motyogta eltolva magától és kimászott az ágy szélére, majd kidörzsölte a könnyeket a szeméből.

- De miért? – nézett rá értetlenül és megfogta a karját.
- Kame már biztos aggódik. – válaszolta halkan.
- Miért ébresztenéd fel? Hajnali kettő van.
- Ennyit aludtam? – nézett rá döbbenten.
- Ja. Mint egy Csipkerózsika. – vigyorodott el. – Kamenashi meg már egyébként is volt itt.
- Kame itt járt? – kerekedtek el a szemei még jobban.
- Aha. Kérdezte, hogy mi van veled, de én elküldtem a fracba.
- Miért?
- Vissza akart vinni a szobátokba, én meg nem akartalak felébreszteni. – vágott kóbor kutya tekintetet a másikra.
- Mennem kell. – mondta Jin és felállt, majd lassan elindult az ajtóhoz.
- De ha meghallom, hogy kiabál veled, átmegyek és szétverem a fejét. – szólt oda a távozni készülőnek, aki lenyomta a kilincset és visszanézett.
- Ne aggódj, nagy fiú vagyok. Tudok vigyázni magamra. – azzal kilépett a sötét folyosóra.
Lassan sétált oda a szobájukhoz és a lehető leghalkabban nyomta le a kilincset. Benyitott és a szeme egyből az ágyon horkoló csapattársán akadt meg. Kame ülve aludt el az ágytámlának támaszkodva, felhúzott térdekkel, ölében a szövegkönyvvel. Az éjjeli lámpa fényében jól körvonalazódott a férfi új frizurája. Még szokatlan volt, de jól állt neki. Az idősebb odasétált mellé és óvatosan kivette a könyvet a kezéből. Össze akarta csukni, de hirtelen ötlettől vezérelve beleolvasott. „Akira gyengéden ölelte Hakut, aki könyörögve suttogta: - Kérlek, ne menj el! – és csókot nyomott a férfi ajkaira.” Jin legszívesebben felröhögött volna, de csak félmosolyra húzta a száját, majd összecsukta a könyvet és letette az éjjeliszekrényre. Ránézett a békésen szuszogóra, aki egy macis pólóban és egy kockás boxerben aludta az igazak álmát. Szélesen elvigyorodott a ruha láttán és ráemelte a fiúra a takaróját, majd leoltotta a lámpát. Örült, hogy végre a saját szobájában lehet. Megkönnyebbülten dőlt végig a kényelmes ágyán ruhástól. Annyira fáradt volt még mindig, hogy a takarót se volt ereje magára húzni, csak becsukta a szemét és követte Kazuyát Álomföldre.
Egy telefon ébresztő, zenélő dallamára nyitotta ki a szemét. Hallotta, ahogy a másik ágyban fekvő elnyom egy szitkot és kinyomja a kis készüléket.
- Jaj, az istálló. – nyafogott fel hangosan Jin és felült az ágyon. A másik fiú meglepve pattant föl az ágyból és döbbenten meredt rá.
- Te mit keresel itt? – nézett végig a kócos hajú csapattársán.
- Ez az én szobám is. – válaszolta szemét dörzsölve, majd fájdalmasan felkiáltott.
- Mi van? – ugrott ki az ágyból a fiatalabb.
- Belement a smink a szemembe. Ah, ki kell mosnom! – motyogta, majd elindult a fürdő felé, de a nagy ruhájában megbotlott és egy hatalmasat esett az ágy mellett, mire a másik odaugrott mellé.
- Nem ütötted meg magad? – kérdezte az arcától pár centire egy hang. Akanishi felé fordította a fejét és vörös, karikás szemekkel nézett rá. Az arcán teljesen elmosódott a smink és a szemfesték úgy folyt el rajta, mintha sírt volna. Egy pillanatig döbbenten bámultak egymásra, majd a hosszú hajú törte meg a feszült csöndet elmosolyodva és felállt.
- Kutya bajom. – simította el a nagyobb ráncokat a ruháján és bement a fürdőbe. Nem tudta hová tenni az előbbi szituációt, így inkább nem is gondolt rá, csak odasétált a tükörhöz. Először megijedt a saját képmásától, majd gyorsan lemosta a festéket az arcáról. Magát kezdte méregetni a tükörben. Még szoknia kell az új külsejét. Fél órát töltött el a fürdőben. A zuhanytól teljesen felélénkült és vidáman be a köntösében a szobába tiszta ruháért. A haját felkötötte a feje búbjára fürdés előtt, hogy ne legyen vizes. Kamenashi nem volt a szobában, így azt gondolta nyugodtan felöltözhet. Előkotorta az egyik pólóját, farmerját és alsógatyáját, majd levette a köntöst. Ajtónyitódásra lett figyelmes és hátrafordítva a fejét szobatársa elkerekedett szemével találta szembe magát. Gyorsan kapta a dereka elé a köntöst, az ajtóban álldogáló pedig hápogva hátrált visszafelé.
- Basszus, ne haragudj! – azzal olyan hatalmas erővel vágta vissza az ajtót, hogy az óra leesett a falról.
Néhány pillanat zavart csend után elnevette magát, majd elkezdett öltözködni. Morogva vette tudomásul, hogy kifogyott a ruháiból. A farmerját csak az öve tartotta a derekán, a pólója pedig folyton lecsúszott a vállán. Hogy ne legyen annyira feltűnő, kiengedte a haját, ami eltakarta. Nem akarta bevallani magának, de roppantul tetszett neki az új frizurája. Kíváncsi volt, mit szólnak otthon, ha meglátják a derékig érő hajkoronát. Vidáman indult el lefelé a lépcsőn a nappaliba, ahol összefutott Matsuoval, aki egy újságot olvasott az asztalnál.
- Jó reggelt Akanishi! Látom, már jobban érzed magad. – mosolygott rá a férfi.
- Jó reggelt! Igen, sokkal jobban vagyok. – szinte táncolva ugrott oda mellé és lehuppant a kanapéra.
- Nem nőtted még ki ezt a viselkedést? – kérdezte nevetve a másik.
- Nem is tudom. Úgy érzem, mintha 10 évet fiatalodtam volna. – nevette el magát ő is.
- Úgy is nézel ki. A frizura sokat változtatott az arcodon, de ahogy elnézem, egy kicsit be is esett. – hajolt közelebb hozzá összevont szemöldökkel.
- Rémeket lát Hitedaki-san. – mosolygott tovább. – Na, megyek istállót takarítani. – azzal felpattant és az ajtó felé vette az irányt.
- Akanishi! – szólt rá Matsuo, mire visszafordult. – A diétáddal kapcsolatban…
- Rendben lesz. – szakította félbe, majd kiviharzott az ajtón.
Mire oda ért az istállóhoz, Kame már teljesen kitakarított és most a szénát pakolta oda a lovak elé.
- Megcsináltad az egészet? – nézett körbe csodálattal a szemében.
- Ja. – motyogta zavartan, rá se nézve.
Az idősebb odasétált a karámhoz és rákönyökölve, mosolyogva figyelte, ahogy a másik elkezdte lecsutakolni a lovakat. A fiatalabb a hátán érezte a férfi tekintetét és megköszörülve a torkát odafordult hozzá.
- Akarod csinálni?
- Én? – döbbent le.
- Igen. Nem nehéz.
- Nem jó ötlet. – rázta meg a fejét.
- Nem bántanak és én is itt vagyok. Gyere, megmutatom hogy kell. – intett neki mosolyogva.
- Én… - motyogta hezitálva.
- Gyere már! – nyújtotta felé a kezét. Egy pillanatig habozott, majd kinyitotta a karám ajtaját és odasétált csapattársa mellé. A férfi a kezébe nyomta a kefét és megfogva a csuklóját a ló hátához irányította. – Azt szeretik a legjobban, ha közben a nyakukat simogatod. – mondta és megfogva a másik kezét, rányomta a ló sörényére. Akanishi mosolyogva cirógatta Szilajt. Nem gondolta, hogy egyszer képes lesz erre. Kame ott állt mellette szorosan és a mosolygó arcot nézte, így nem figyelt oda és a kezük összeért a ló nyakán. Hátra pillantott a mögötte álló fiúra, mire az elkapta a tekintetét és a trágyás talicskát kezdte el bámulni. A feszült csöndet a torokköszörülése törte meg.
- Bocs a reggeli dolog miatt. – bámulta továbbra is kitartóan a talicskát.
Akanishi először elgondolkozott, majd hirtelen felröhögött, mire a vörös fejű rákapta a tekintetét.
- Most meg mi van?
- Szóval ezért vagy ilyen.
- Milyen?
- Ezért vagy ilyen zavarban. – nézett rá vigyorogva.
- Én ugyan nem. – morgott rá, majd kiaraszolva mögötte elindult a kijárat felé. – Gyere reggelizni! – szólt vissza a háta mögött és ő sóhajtva követte a másikat az épület felé.
A reggeliző asztalnál csak öten ültek még, köztük Matsuo és Takumi is. Ayumi körbe-körbe szaladgált hol tányérokat osztogatva, hol szalvétát. Amint beléptek az ajtón, egyből Takumi villámló pillantásával találták szembe magukat.
- Ha akarsz, ülj mellé. – bökött Kame a fejével a srác felé.
- Dehogy akarok. – háborodott fel.
- Nagyon kedvel téged és egész éjszaka vigyázott rád. Ennyit nyugodtan megtehetsz érte. – mondta halkan, majd helyet foglalt, távol a BL királytól. Akanishi köpni-nyelni nem tudott attól, amit a fiatalabb az előbb mondott. Sóhajtott egyet és elindult az őt bámuló férfi felé.
- Leülhetek? – kérdezte odaérve mellé.
- Viccelsz? – vigyorgott rá teli szájjal és odanyúlva, kihúzta a mellette lévő széket. Mikor leült, Ayumi már szervírozta is neki a két pohár joghurtot.
- Csak ennyit eszel? – kérdezte a másik a mellette ülő reggelijét vizsgálva.
- Aha. – mondta halkan és le is húzta az egyik pohárral.
- Ja, biztos vigyázol a vonalaidra, hogy táncolni tudj. Egyébként nagyon jól mozogsz a színpadon. – mosolygott rá, majd nagyot harapott a pirítósból, amit Jin nyálcsorogva nézett ki a szájából.
- Áh, kösz. Igyekszem. – mondta visszafordulva és elkezdte iszogatni a másik pohár joghurtot is.
- És te énekelsz a legjobban a KAT-TUN-ból. Neked van a leggyönyörűbb hangod. A többiek csak dísznek vannak. – nevette el magát hangosan, nem is figyelve a gyilkos tekintetre, amit Kazuya küldött felé.
- Azért ezt nem mondanám. – nevetett zavarában a mellette ülő és találkozott a tekintete csapattársáéval, aki gyilkos mozdulattal vágta ketté a rántottáját.
- Meg fogsz fázni. – mondta Takumi és fentebb húzta a pólót a másik vállán, ami időközben megint lecsúszott róla. Odakapott és idegesen húzta magán fentebb a ruhadarabot. – Olyan kár, hogy hat nap múlva haza kell menni. De majd a forgatáson újra együtt lehetünk. – folytatta tovább a férfi. – Ha hazamentünk, találkozhatnánk Tokióban. Elmehetnénk valahová. – nézett rá csillogó szemekkel.
- Remek ötlet. – mormolta a bajsza alatt, rá se nézve. Abban a pillanatban Kamenashi rávágott ököllel az asztalra, felállt és kiviharzott az ebédlőből. A jelenlévők döbbenten néztek utána, majd Takumi megszólalt.
- Tökfilkó. Biztos féltékeny.
- Ne nevezd így! – förmedt rá a fiatalabb, majd dühösen felkelt a székéről és bandatársa után indult. A nappaliban járt már, mikor Takeda mosolyogva jött vele szemben.
- Akanishi, jobban vagy már?
- Igen. – válaszolta gyorsan és ment volna tovább, de a férfi megállította.
- Ah, remek. Akkor volna egy kis feladatom számodra.
Kíváncsian pillantott a szakállas öregúrra, mire az előkapott egy kendőt a zsebéből, mögé lépett és körbetekerve a fején bekötötte a szemét. Az idol elnevette magát.
- Ez meg minek?
- Nagyon egyszerű. Ugyebár Haku vak. Szeretném, ha átéreznéd a helyzetét.
- Rendben, átérzem. Semmit sem látok. – nevetett, és megpróbálta levenni, de a férfi elkapta a kezét.
- Nem, nem. Szeretném, ha ma így maradnál. – mondta mosolyogva.
- Nem mondja komolyan? Először a bilincs, most meg ez. Nem leszünk így jóban Takeda-san. – nevetett tovább.
- Csak maradjon meg a jókedved egész nap. Le ne vedd! – azzal magára hagyta a kiszolgáltatott fiút.
- Basszus. – morgott Jin és tapogatózva elindult a folyosón.
- Te meg mit csinálsz? – hallotta meg Kazuya hangját a háta mögül. Lassan megfordult és kitapogatta a másik fejét.
- Tájékozódom. – mondta vigyorogva.
- Miért van bekötve a szemed?
- Haku vak, így Takeda szerint át kell éreznem. – válaszolta Kame hajával matatva.
- Ne tapizz már! – kapta el két kézzel az idősebb csuklóit. Egy darabig levegőbe emelt kézzel álltak, majd a fiatalabb elengedte. – Nincs több beszédóra, szóval ne várj a tanárra. Helyette előrehozták a lovaglást. – morogta és elindult a folyosó másik irányába. Jin a távolodó lépteket hallva ijedten fordult a hang irányába.
- Kérlek, ne menj el! – kiabált kicsit kétségbeesve és hallotta, hogy a másik megtorpan. Eszébe jutott, hogy Haku is ezt mondta Akirának, amikor éjszaka beleolvasott a szövegkönyvbe, majd gyorsan hozzátette – Izé… nem látok és… öhm… - vakarta meg a fejét. Érezte, hogy valaki karon ragadja és elkezdi vonszolni maga után. – Kame! – kiabált és érezte, hogy nekilökték valami puhának.
- Nesze, itt van Takumi. Majd ő vigyáz rád. – mondta a fiatalabb ingerülten és gyors léptekkel távozott.
- Jin, jól vagy? – hallotta a színész hangját, aki óvatosan emelte fel a fejét az állánál fogva.
- Neked csak Akanishi. – válaszolta flegmán és kirántotta a fejét az érintéséből.
Nem tudta elhinni, hogy volt a másiknak pofája csak úgy odadobni Takumihoz, mint egy rongyot. Iszonyat mérges volt, legszívesebben ölni tudott volna, de valami fájó marást érzett a mellkasában, amiért nem bírja elviselni az ő társaságát.
- Miért foglalkozol még mindig ezzel az idiótával? – tört ki a indulatosan a mellette álló.
- Mi közöd hozzá?
- Nem látod, hogy milyen egy rohadék? – ragadta meg a karját.
- Nem, nem látom és eressz el! – kiabált rá és próbálta kirántani a kezét a szorításából sikertelenül.
- Velem sokkal jobb dolgod lenne. – rántotta magához, mire Jin hirtelen mozdulatot tett a kezével védekezés kép és végigkarmolta a másik arcát.
- HAGYJ BÉKÉN! – ordította le a fejét és a korlátba kapaszkodva felszaladt a lépcsőn botladozva. Végigvágtatott egy folyosón és befordulva egy sarokba lecsúszott a fal mellett és a térdére hajtva a fejét, idegesen a hajába túrt.
- Akanishi, jól vagy? – hallotta meg maga mellől egy lány hangját.
- Ayumi-chan te vagy? – kérdezte a vak sötétbe.
- Igen. – guggolt le mellé. – Mi a baj?
- Jaj, Ayumi. Elegem van már ebből az egészből. Haza akarok menni. – csuklott el a hangja.
- Fel a fejjel. Már csak pár nap és hazamehetsz. – lágy érintést érzett a vállán.
- Hogy bírom ki addig? Takumi és Kamenashi elviselhetetlen és Takeda is jön mindig a hülyeségeivel. Ráadásul éhes is vagyok. – hisztizett tovább. Tudta magáról, ha üres a gyomra, akkor elviselhetetlen nyafogást képes levágni bármikor.
- Tessék. – mondta halkan a lány és a kezébe nyomott valamit. – Ez egy csoki. Ha nagyon éhes lennél, edd meg nyugodtan, nehogy megint leessen a vércukrod.
- Mi? – tapogatta körbe a papírba csomagolt édességet.
- A rosszulléted után felhívtam a menedzsered, hogy nem lehetne-e abbahagyni a diétát, de megtiltotta, hogy bármit is adjak neked, ami nem szerepel a listán. Odateszek minden reggel egyet ebből az éjjeliszekrényedre, csak maradjon kettőnk között. Rendben? – kérdezte lágyan elmosolyodva.
- Köszönöm. – suttogta Akanishi meghatódva, és ha látott volna, biztosan a lány nyakába ugrott volna.
- Lekísérjelek az istállóhoz?
- Örülnék neki. – harapott bele a csokiba és hagyta, hogy a lány felhúzza. és kézen fogva vezesse.
Mikor megérkeztek az apartman mögé, Kame és Jimmy már ott vártak. A tanár odaszaladt a frissen érkezettek elé, mikor megpillantotta őket.
- Jaj, Akanishi-kun. Tudom, hogy előre hoztuk az órát, de most el kell mennem. A lányom megbetegedett és haza kell mennem, hogy orvoshoz tudjam vinni. Kamenashi-kunnak elmagyaráztam, hogyan kell felnyergelni a lovakat, ha holnap még nem érnék vissza. Most előkészítettem mindent. Gyakoroljanak nyugodtan.
- Semmi gond. Jobbulást a lányának. – mondta mosolyogva.
- Köszönöm. Viszlát! – azzal sietős léptekkel távozott.
- Akanishi, nem gond, ha én visszamegyek? Még ebédet kell főznöm. – kérdezte Ayumi.
- Menj nyugodtan. – engedte el a lány kezét. – Köszönök mindent.
- Szóra sem érdemes. – mondta vidáman, majd magára hagyta.
Érezte, ahogy csend telepszik rá és a szél lassan fújta a hosszú haját. Nem hallott semmit, így halkan megszólalt.
- Kame, itt vagy?
- Itt. – jött a dörmögő válasz.
- Akkor jó. – mosolyodott el ismét. A fiatalabb sóhajtott egyet és elindult felé, míg ő lélegzetvisszafojtva várta, hogy mi fog történni. Megérezte a fiú tenyerét az övében és lassan húzni kezdte maga után.
- Segítek felszállni, jó? – állt meg a ló előtt. – Először én szállok fel, aztán felhúzlak.
- Te is ide… - kezdte zavartan.
- Gondolom, nem akarsz egyedül lovagolni bekötött szemmel. – hallotta, ahogy a másik felült az állatra.
- Nem. – vágta rá gyorsan.
- Akkor gyere! – fogta meg a kezét és felhúzta. Úgy ültek ismét, mint amikor összebilincselték őket. Fél kézzel Kame derekát, fél kézzel a nyerget fogta. – Kényelmesen ülsz?
- Aha.
- Akkor nem baj, ha ügetünk?
- Mi? – kapta felé rémülten a fejét, mire csapattársa nagyot rúgott a ló oldalába és az nagyot szökellve elindult.
- Állj meg! – visította, erősen a fiatalabba kapaszkodva.
- Vagy szeretnél inkább vágtatni? – húzódott a másik szája gonosz vigyorba és még nagyobbat rúgott az állatba, mire az gyorsított.
- Úristen elég! Kérlek! Le fogok esni! – kiabált rémülten.
- Mehetünk gyorsabban? – kérdezte ingerülten, mire a ló megint gyorsított. Jin elengedte a nyerget és most már két kézzel csimpaszkodott a férfi derekába.
- Könyörgöm, állj meg! – tört ki zokogásban és belefúrta a fejét a mellette ülő mellkasába, mire a másik meghúzta a kantárt és a ló hirtelen megtorpant. – Rohadt szemét. – zokogott a karjaiban.
- Mi van? Takumi most nem tudott megvédeni? – szűrte a fogai között a kérdést.
- Mégis miről beszélsz? – kiabált rá idegesen.
- Ha már az ágyába bemásztál, akkor ide is utánad jöhetett volna nyugodtan. – emelte fel a hangját a fiatalabb is.
- Te utolsó rohadék! – ordította és ököllel kezdte el ütni a mögötte ülőt.
- Fejezd be, mert leesel! – próbálta lefogni az idősebb kezét, aki vakon hadonászott.
- Hogy mondhatsz ilyet? Te löksz minden alkalommal annak a köcsögnek a karmai közé! Elegem van belőled! FORDULJ FEL! – sózott egy hatalmas pofont Kazuya arcára. Döbbent csönd állt be, majd Akanishi hirtelen mozdulattal tépte le a fejéről a kendőt. Rémülten nézett az arcát fogó fiúra, aki szikrázó szemekkel pillantott rá, megfeszült állkapoccsal.
- Ne… ne haragudj. – dadogta, majd hirtelen rántást érzett a derekánál és a tarkójánál. Kame ajkát érezte az övén, ahogy durván csókolta és erőszakosan feszítette szét a száját. Reagálni sem volt ideje, máris egy idegen nyelv siklott végig a szájában. A döbbenettől hatalmasra tágult szemekkel próbált elhúzódni tőle, de a másik nem hagyta. Csak nyöszörögni tudott, amivel Kamenashit még inkább bíztatta. Erősen haraptak rá az alsó ajkára, mire könnyek szöktek a szemébe. Hirtelen mozdította előre a fejét és hatalmas koppanással lefejelte a másikat. A fiatalabb felkiáltott, két kezét rászorítva a homlokára, míg ő leugrott a lóról és egy hatalmas puffanással földet ért.
- Jin! – nyögte fájdalmasan Kame és a fejét masszírozva lenézett a földre. Az idősebb feltápászkodott és sántítva kezdett el rohanni az istálló felé. – JIN VÁRJ! SAJNÁLOM! – kiáltott utána, de a fiú már messze járt tőle. Nagyot rúgott a ló oldalába és elkezdett vágtatni felé. Az énekes rémülten pillantott hátra, a közeledő lovat figyelve, de megbotlott és elvágódott a fűben. Kazuya hirtelen rántotta hátra a lova kantárját, mikor meglátta az előttük fekvőt. Az állat megtorpanva előtte két lábra ágaskodott és a férfi leesett róla. Akanishi rémülten nézett a felbőszült állatra, aminek patái a feje mellett pár centire csapódtak be a talajba. A ló még nyerített egyet, majd átugorva őt, elszaladt a mezőn. Nem messze tőle csapattársa feküdt a földön mozdulatlanul.
- KAZU! – kiáltotta és odaszaladva hozzá látta, hogy egy véres seb tátong a fején, amit beütött egy nagyobb kőbe. A szemei csukva voltak.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
kyaaaaaaaaaaaaaaaa~ szegény Kame T___T de azért gonosz volt tőle ez a Takumis dolog X3 De Ayumi-chan aranyos volt *kap dugi csokit XD*
Mikor jön kövi fejezet? *-*
Névtelen üzenete…
*Hitsu visít*
Jin~~~
Nekem kicsit túl lányos lett Jin itt ._. Akanishi szerintem egy ilyen eset után minimum a ló patái alá löki Kamét, nem csak simán felpofozza (de mondjuk azt is megnézném, hogy nőn kívül kit pofozna fel, mikor lehetősége van ököllel is ütni). A Takumi megkarmolása meg engem nagyon kizökkentett. Jin amint karmolászik~ Bocs, de itt felröhögtem :'D
Na, de ennyit a negatívumokról~ Legyünk pozitívak, ne~?
Nagyon sokat javult a helyesírásod az első részek óta, gratulálok! *-* Tényleg sokkal jobb lett~ De ha megdobsz egy levéllel [aga.somos@gmail.com] akkor szivesen átnézem neked a részeket. ^-^
Mellesleg imádlak Jin hosszú hajáért. I-mád-lak. Hosszú hajú Jin az egy bazinagy OTP-m, szóval, kyaaaa~~~
Takumi meg furi ._____. Mármint nagyon hirtelen döntötte el, hogy Jin akkor az övé (ami amúgy nem is rossz ötlet, de ha már Kazuya a másik lehetőség, akkor ne térjünk el a tervtől), és Akanishi itt is kicsit furán reagál, de ez lenyelhető.

PS.: Még egy kis jótanács; lehet, hogy kiabálnak a szereplők, de ehhez inkább ne használj caps lockot, mert kissé zavaró a történetmenetben. AZ oké, ha valamit tényleg hangsúlyozni akarsz, mondjuk Kazu leesik egy űrhajóról a grand kanyonba, és Junno szívettépően ordítozik utána, hogy "Kame, ne! Kame! KAME!" Érted? Így hangsúlyosabb az az adott szó, kétségbeesettebb, és jobban átadja az érzelmeket. De ez csak egyéni szőrszálhasogatás :')
Andy üzenete…
Köszi, hogy megint írtál.
Nem mentegetőzni akarok, de a karmolás és pofon azért volt, mert talán bevolt kötve a szeme és így az ember nem tudja hova célozzon ököllel. XD
Most a levegőbe nem boxolhat. XDDD De megnyugtatok mindenkit, hogy fogja még az öklét használni. XDD Kazutól meg azért kért bocsit a pofon után (nem azért mert félt tőle), hanem mert megütött egy számára kedves személyt, no. XD
Takumiról meg annyit, hogy tudatosan van alakítva a karaktere, de ez utolsó fejezetben derül ki. Ezért is ő a kedvenc szereplőm a történetben. *.*
A tanácsokat igyekszem megfogadni! XD
Majd elküldöm előző fejezeteket mailbe. Arigatou!

UI.: lehet a karmolást kijavítom állon vágásra, de könyörgöm, láttátok már képeken mekkora körmei vannak? o.o nagyobb mint enyém, szóval biztos fájhat ha karmol. XDDD
Névtelen üzenete…
Nagyon szívesen ^-^
Igen, ezt értem, csak valahogy nagyon fura Jint elképzelni, ahogy kimeresztett karmokkal ugrik neki valakinek x'D (És közben fúj mint egy macska~ Neko!Jin~! Szintén OTP. :3)
Jejjj~~~~~~~~ Verekedő Jin, ahw~ Mindig annyira jó olyankor *-* (meg összeverve véresen-izzadtan-mocskosan. *Hitsu elfolyt*)
Igen, a bocsánatkérést értettem, és az tetszett is nagyon *-*
Akkor vedd úgy, hogy nem szóltam :'D De csipázom azért a kis fejét. Őrangyalkát Jinnek!
Én köszönöm :')

Nem kell kijavítani, ez a te történeted, így képzelted el, ne változtass rajta, ha magadtól nem akarsz. Mert ezzel az erővel, ha jönnek kötözködni, hogy ezmiez, uke!Jin?! akkor se lehet (sőt, megtiltom!) átjavítani. Maradjon csak úgy, ahogy elképzelted, és hagyd csak, hogy kötözködjön aki akar~ (Huh. Ez most én lennék, mi? És Hitsu újfent leoltotta önmagát...)
A körmei meg időnként tényleg nagyok, de szerintem csak a gitározás miatt hagyja meg néha őket. De még mindig jobb, mint hogy Kazu néha elfelejti lemosni a lábkörmeiről a lakkot, és undorítóan elkezd kopni, és még akkor is vigyorogva viseli a kis papucsait... (_ _) *Hitsu asztaltfejel*