Gyilkos szerelem - 5. fejezet, Haku

A délelőtt folyamán Kame és Jin feltűnően kerülte egymást, amennyire megtehették. A többi színésznek is feltűnt a feszültség a két idol között és azon kezdtek aggódni, hogy nem lesz a filmből semmi. Az ebéd közben mindenki síri csendben falatozott. Kamenashi kirohanása futótűzként terjedt végig az apartman lakói között és jobbnak látták nem felidegesíteni semmivel.
Akanishi életuntan pöckölte a kis rákdarabot a tányérján a pálcikával, mikor Takeda két idegen társaságában besétált az ebédlőbe.
- A főszereplők jöjjenek az első emeleti szalonba. Van egy kis dolgunk. – mondta komoly arccal. A két idegen férfi nagyon elegáns volt. Az egyik rózsaszín öltönyt, a másik pedig sötétzöldet viselt. Hajuk felzselézetten meredezett az ég felé, és kezükben hatalmas táskák voltak. Hát ez volt Takeda fantasztikus ötlete. Jin messziről ki tudta szagolni a stylistokat. Elég ideje volt már benne a sztárok világában, hogy felismerje őket. Kame felállt az asztaltól és üres tányérját odaadva Ayuminak követte az új jövevényeket a szalonba. Mikor Jin fel akart állni az asztaltól, hirtelen megszédült és az asztal lapján támaszkodott meg. Szemei előtt apró karikák táncoltak és gyengének érezte magát.
- Minden oké? – ugrott mellé Takumi a semmiből.
- Akanishi, rosszul vagy? – kérdezte az asztal túlsó végén Matsuo.
- Minden rendben. Nincs bajom. – erőltetett mosolyt az arcára és mintha semmi sem történt volna indult csapattársa után. Takumi mellette topogott a folyosón, aggódó pillantásokat küldve felé, szemét végig rajta tartva. A másikat roppantul idegesítette, hogy a férfi követi, így megállt és felé fordult.
- Mit akarsz? – lehelte a szavakat, mert alig érzett erőt magában.
- Rosszul nézel ki. Biztos, hogy jól vagy? – tette a kezét Jin homlokára, aki enyhén megdöbbent a srác közvetlenségétől.
- Mondtam már, hogy igen. – lökte le a kezet a homlokáról.
- Le kéne pihenned. Gyere, a szobámban nem zavar senki. – fogta meg a fiatalabb kezét, de ő visszarántotta.
- Miért akaszkodsz rám ennyire? – kérdezte a másikat bunkó stílusával.
- Nem egyértelmű? – nézett rá Takumi úgy, mintha neki tudnia kéne mindenről. – Szerinted miért mentettelek meg, amikor az a Kamenashi ordibált veled?
- Talán, mert nem tudtál aludni?
- Nem talált. – mosolyodott el és felemelve a kezét végigsimított egy ujjal a férfi arcán, aki sóbálvánnyá meredve bambult rá. – Nem szeretem, amikor azt bántják, ami az enyém. – tette hozzá. Jin rémülten ugrott hátra és hátrálva néhány lépést megfordult és a szalon felé kezdett szaladni.
- Mi az ördög ütött ebbe? – motyogta magában, miközben elhúzta az ajtót és körbenézett a helyiségben. A kanapén, az asztalon, a fotelekben, mindenhol ruhák és táskák voltak szanaszét pakolva.
- Csak hogy megérkeztél. – ugrott elé a rendező. – Yamada, a magáé Akanishi. – tolta oda a rózsaszín ruhás férfi elé Jint. A fiú még az előbbi sokk hatása alatt állt, így érthető volt, hogy rémült pillantásokat küldött Takeda felé.
- Mit fogunk csinálni? – kérdezte Kame az egyik ruhadarabot vizsgálva.
- Átalakultok a filmbeli karakterekké. – mosolygott a férfi.
- Ravasz. – morogta Jin.
- És körmönfont. – tette hozzá vigyorogva Takeda. – Akanishi, mi itt leszünk, Kamenashiék pedig átmennek a szomszéd szobába.
- Gyere lelkem. – ragadta meg a szőke stylist Kazu karját és néhány csomaggal felpakolva a mellettük lévő szobába vették az irányt. Az Akame páros segélykérő pillantásai még találkoztak, majd a fiatalabb eltűnt az ajtó mögött. Jin arra lett figyelmes, hogy hirtelen egy székre nyomták és a hajával kezdtek el babrálni.
- Itt egy kicsit bevágunk, ott egy kicsit hosszabbítunk, de a színét még nem tudom. Meghagyjuk, vagy legyen fekete? – fordult oda a Yamada nevű stylist a rendezőhöz.
- Legyen sötét barna, világosabb tincsekkel. De már úgyis elmondtam az elképzelésemet. – válaszolta karba tett kézzel.
- Magának nagyon jó szeme van. – mosolygott Yamada, majd az előttük lévő tükörhöz visszafordulva meglátta benne az alany rémült pillantását. – Ne aggódj! Szép leszel. Szakmám sminkes, fodrász, stylist egyben. Oklevelem is van.
- Ez most marhára megnyugtat. - mondta az idol kétségbeesve.
- Hamar megszokod az új külsőd. – vigyorgott és elkezdte kipakolni a motyóját az asztalra.
Már két órája szenvedtek a hajával és még csak most kezdték el a festést. Jin unottan ült a fürdőben egy széken, míg Yamada dudorászva csavargatta a haját a fóliába. Egyszer csak egy hangos sikításra lettek figyelmesek. Mind a hárman lélekszakadva rohantak át a szomszéd szobába, ahol kiderült, a hang forrása Kamenashi volt. Egy rózsaszín plüssállatot pillantottak meg a széken ülve. Pontosabban Kame frizuráját. Kétségbe esve markolta az új haját a tükörbe nézve és a sírás kerülgette.
- MIT CSINÁLT? MONDJA MIT CSINÁLT? – kiabált hisztérikusan, mire Jin elnevette magát.
- Yasu, mi az ördögöt műveltél? – dobta el Yamada az ecsetet a kezéből és odaszaladt a fiúhoz.
- Én nem tudom. Egyszer csak színt váltott. – csuklott el a hangja a fiatal fodrásznak.
- Javítsák ki! Javítsák ki! – kiabált Kame tovább.
- Nyugodj meg! Mindjárt helyrehozzuk. – tette az énekes vállára a kezét. – Yasu, menj és fejezd be Akanishi frizuráját. Azt talán nem rontod el. Nem kellett volna a színkeverést rábíznom egy tanulóra. – fogta a fejét.
Akanishi egyből abbahagyta a nevetést és védekezően tartotta fel a mancsait.
- Nekem nem kell Barbie frizura. Kaménak jobban áll.
- Nem mintha most jobban néznél ki fóliás fejjel. Mint aki most mászott ki sütőből. – kiabált rá a fiatalabb. Jin sértődötten vonult vissza a fürdőbe. Yasu röpke fél óra alatt befejezte a frizuráját, majd a két férfi ismét helyet cserélt, így visszakapta Yamadát, mire megkönnyebbülten felsóhajtott.
- Már csak szemöldökszedés, smink, ruha és készen vagy. – mosolygott rá a férfi, aki gondosan letakart minden tükröt, hogy ne lássa magát. Az arcával negyed óra alatt végeztek és már a ruhákat válogatták a szobában.
- Jaj, Akanishi… - sóhajtozott Takeda két percenként a fiút bámulva.
- Ezt vedd fel. – mutatta Yamada a színes ruhadarabot. – Saját tervezésű kimonó. Pont az alakodra terveztem.
- Wao… - fogta meg a selymes ruhadarabot megbabonázva. Kis rásegítéssel belebújt, majd a stylist megcsóválta a fejét.
- Nem értem. Túl bő. Be kell majd venni néhány centit a derekánál. Várj, szorosabbra kötjük itt. – húzott meg valamit Jin hátán, mintha valami fűző lenne és a fiú szemei majd kiugrottak a rántástól.
- Jaj, Akanishi. Olyan szép vagy. – tette össze a két kezét Takeda és látszott rajta, hogy mindjárt elsírja magát.
- Túlozni nem kell. – mosolygott zavartan az érintett.
- Kész is vagy. Mutasd magad! – forgatta körbe vidáman Yamada. – Tökéletes. – vonta le a következtetést.
- Bejöhetünk? – dugta be a fejét Yasu az ajtón.
- Gyertek. – válaszolta vidáman Yamada.
- Várjon! Előtte meg akarom magam nézni! – hadarta kétségbeesve Jin, de már be is lépett a szobába a két férfi. Yasu odatipegett elé és csodálattal vizsgálta meg tanára remekművét. Kame fel sem nézve lépdelt mögötte és a ruhája ráncait próbálta kisimítani magán. Akanishi nagy szemekkel bámulta csapattársa új külsejét. Szürke, kék kimonót viselt, ami kiemelte férfias alakját és a rózsaszín hajpamacs helyén félhosszú fekete fürtök keretezték markáns arcát. Szokatlan volt, de mégis ismerős a látvány. Egy álmában látta így egyszer a fiút. Kame morgolódva emelte fel a tekintetét és ráemelte pillantását. Tányér nagyságúra kerekedtek a szemei és úgy nézett Jinre, mint aki szellemet lát. Apró léptekkel a fal felé hátrált és megtámaszkodva nekidőlt, le sem véve a szemét a másikról. Akanishi zavartan pillantott körbe az ájuldozó jelenlévőkön.
- Mit bámul mindenki? – kérdezte kétségbeesve és választ sem várva odarohant az egyik életnagyságú tükörhöz és lerántotta róla a fekete leplet, amivel eltakarták. Először azt hitte, hogy valaki más néz vissza rá. Ez nem lehetett ő. Zavart nevetéssel visszafordult Takedához. – Ez ki? Ez nem én vagyok. – remegett meg a hangja.
- De bizony te vagy. Pontosabban Haku. – mosolygott a rendező. – A vártnál is jobban sikerültél.
Jin lassan visszafordult a tükörhöz és megérintette a saját arcát. Hosszú, egyenes, derékig érő haja lágyan omlott a vállára és az ablakon beszűrődő napfénytől meg-megcsillant benne egy-egy világosabb tincs a sötétbarna zuhatagban. Elől hosszabb, oldalra fésült frufru ölelte körbe az arcát. A szeme halvány feketével ki volt húzva, kiemelve ezzel íriszei sötétbarna színét. Az arcáról minden bőrhibát eltüntettek, csak a szeme sarkában lévő anyajegyet hagyták meg. Szemöldökét ívesre szedték és a szájára pirosas szájfényt kentek, kiemelve ezzel alsó ajka teltségét. A ruháját gyönyörű, színes, virágos minták tarkították. A kimonó a földet súrolta, egyik karját lefedve, a másikat pedig teljesen szabadon hagyva. Mellkasánál mély kivágása volt, kivillantva gyönyörű kulcscsontját. Lassan simított végig a hosszú haján, ami szinte belefolyt a tenyerébe selymessége miatt. A látvány egyszerűen felemelő volt.
- Látom, tetszel magadnak. – lépett mellé a mosolygó Yamada. – És nem kifejezetten csak nőies. Igyekeztem keverni az összhatást.
- Kell egy kis idő, amíg megszokom. – motyogta halkan.
- Összeírtam neked néhány dolgot a bőr és hajápolásról. – nyújtott át neki egy papírt. – A forgatáson találkozunk legközelebb. A ruhát, ami rajtatok van, megtarthatjátok.
- Fiúk, mit szólnátok egy kis próbához? – kérdezte Takeda vigyorogva, majd Kame hamuszürke arcát látva hozzátette. – Kamenashi-kun, jól vagy?
- Ja, ja… oké minden. – bólogatott szaporán, mire elakadt a lélegzete, mikor idősebb csapattársa rápillantott.
- Mi még összerámoljuk a holminkat, aztán elbúcsúzunk. – nyújtott kezet Yamada a jelenlévőknek.
- Maguk megmentették a filmemet. Hálával tartozom. – ölelte meg Tekeda.
Elköszöntek a pakolászó stylistoktól és kilépve a szobából elindultak a próbaterem felé. Jin lassan tudott haladni a hatalmas ruhakölteményben és mezítláb lépkedett lefelé a lépcsőn óvatosan a korlátba kapaszkodva. Kame mögöttük totyogott, mint egy holdkóros. Leérve a lépcsőn Takumi szaladt oda a rendezőhöz a szövegkönyvével a kezében.
- Takeda-san, nem értem ezt a sort és… - vesztette el a fonalat, mikor megpillantotta a férfi mögött Jint.
- Akanishi? – kérdezte hüledezve, mire ő zavartan elfordítva a fejét, a szabadon hagyott karját próbálta takarni a másikkal. – Basszus Akanishi! Iszonyat gyönyörű vagy! – mosolygott rá áhítattal.
- Kösz… vagy mi. – motyogta arrébb lépve kettőt a megbabonázottól.
- Igazi szépség. – veregette meg az öregúr a vállát. – Na, mit akartál kérdezni? – fordult vissza. – Ti addig menjetek előre. – villantott egy mosolyt Kazura a válla fölött.
Némán lépkedtek egymás mellett a folyosón. Mikor megérkeztek az ajtóhoz, Kame ösztönösen ugrott oda az ajtóhoz és nyitotta ki Jin előtt, aki döbbenten pislogott a zavart arcú fiúra.
- Jól vagy?
- Most akkor bemész vagy nem? – kérdezte a fiatalabb pipacsvörös fejjel, mire a másik vállat vont, bement a szobába és lehuppant a kanapéra. Kazuya odasétált az egyik fotelhez és mielőtt mellé ült volna, majdnem hasra esett a szőnyeg sarkában. Akanishi nagyokat pislogva figyelte a szerencsétlenkedést, de miután Kame megtalálta a helyét, síri csönd borult rájuk. Már öt perce ülhettek szótlanul egymástól tisztes távolságra, mikor Kame megköszörülte a torkát.
- Öhm… jó lett a hajad. – motyogta, mire a másik meglepődve nézett rá, majd a szavakat keresve válaszolt.
- A tiéd is. Jobban áll, mint a rózsaszín. – mosolyodott el.
- Jah… - vigyorgott zavartan a férfi, majd ráemelte a pillantását. – Sokat fogytál. Jobban is vigyázhatnál magadra. – fordította el a fejét az ablak felé és Jin nem volt biztos benne, hogy jól értette-e a másikat. Újabb feszült csönd ült rájuk, amit aztán az idősebb tört meg.
- Hol van már Takeda? – nézett kétségbe esve az ajtó felé.
- Szerintem direkt hagyott minket egyedül.
- Ravasz és körmönfont. – vigyorodott el, mire Kame elnevette magát, majd felemelve a fejét ismét ránézett.
- Miért ülsz ilyen furán? – kérdezte az idősebbet, mire az észrevette, hogy cölöp egyenes háttal, összezárt lábakkal, szinte már nőiesen ül. Zavartan nézett végig magán, majd hanyatt vágta magát a kanapén, széttárt lábakkal. Igyekezett férfias pózt felvenni, de inkább groteszk látványt nyújtott a ruha miatt.
- Az etika óra hatása. – nevette el magát Kame és Jin is így tett. – Jól összemelegedtél Takumival. – váltott gyorsan témát a fiatalabb, mire Akanishinek rögtön elszállt a jókedve és újra vigyáz ülésbe vágta magát.
- Az csak…
- Mindegy, hagyjuk. – tekintete semmi érzelmet nem engedett kimutatni. A sok színészkedés meghozza kellő hatását.
- Megjöttem. – rontott be az ajtón Takeda. – Nem köntörfalazok, szeretném, ha elpróbálnátok a csókjelenetet. – viharzott be a szobába.
- Haaa? – kérdezte kórusban a két idol.
- Jól hallottátok. – tette karba a kezét és leült Jinnel szemben a kanapéra. – Akira, ülj Haku mellé! – nézett Kaméra.
- Az én nevem Kazuya.
- Nem, nem. Ma Akira és Haku vagytok. Akanishi és Kamenashi nincs többé. – jelentette ki.
- Az meg hogy lehet? – nézett döbbenten a másik is a rendezőre.
- Ahogy mondom. Egy hete vagytok itt és még semmit nem mutattatok föl. Az idegösszeomlás szélén állok és ti juttattatok ide. Szóval elvárom, hogy ma jól teljesítsetek. Ülj a kanapéra! – nézett mérgesen Kaméra, aki felkelt a helyéről és leült Jin mellé. – Közelebb! – utasította a rendező, mire arrébb csusszant néhány centit. – Még közelebb! – ismételte a férfi.
- A szájába is belemásszak? - kérdezte ingerülten, miközben még jobban az idősebbhez húzódott és összeértek a combjaik.
- Ez a cél. – vigyorgott Takeda, mire Jin nyelt egy nagyot. – Na, hajrá! Mutassatok valamit!
Kazuya ráemelte a pillantását a mellette ülőre, aki zihálva vette a levegőt. Látszott rajta, hogy teljesen be van tojva. Kame nem akarta kihúzni a gyufát még jobban, így felemelte a kezét és végigsimított a másik hosszú haján, aki ijedten pillantott rá.
- Gyerünk, menni fog! – bíztatta a rendező. – Egy szájra puszi is elég kezdetnek.
Akanishi nyelt egyet, arra a gondolatra, hogy vajon mi van a kezdet után és lehunyta a szemét. Érezte, ahogy a másik előrébb mozdul és a forró lehelete súrolja az ajkát. Összeszorította a szemét, visszatartotta a levegőt és várta, hogy mi fog történni.
- Így nem megy. – szólal meg váratlanul Kazuya eltávolodva tőle, mire ő kinyitotta a szemét. – Látszik, hogy fél. Így nem tudom megcsókolni. – hajtotta le a fejét.
- Nem félek! – mondta felháborodva.
- Dehogynem. Hiszen reszketsz. – mutatott rá az ölében pihenő kezére. És valóban. Jin keze iszonyatosan remegett és érezte, hogy megint szédülni kezd.
- Arra nem gondolsz, hogy a vágytól remeg? – kérdezte Takeda megrovóan. – Csókold már meg!
Kame megforgatta a szemét és Jin felé fordult. Becsúsztatta a tenyerét a hosszú haj mögé és megfogta a tarkóját. Nem bírta elszakítani a tekintetét az arcáról. Az idősebb szemei félig lehunyva voltak, az ajkai kicsit elváltak egymástól. Megbabonázva hajolt egyre közelebb hozzá. A másik megérezte a puha ajkakat a sajátján és teljesen elveszett. Kiszállt a testéből minden erő, mintha lebénult volna és elködösült előtte a világ. Elvált az ajka Kamétól és leborult a kanapéról. A mellette ülő ijedten kapott utána, elmarva a derekát és mellé térdelve a földre a másik kezével hátrahajtotta a fejét.
- JIN! Jézusom, mi van veled? – hallotta csapattársa rémült kiáltását, ami mintha egy dobozból szólt volna. Megadóan feküdt a fiú karjaiban, aki most a haját félresöpörve próbálta megvizsgálni az arcát. Nem tudott szavakat formálni, csak nyöszörgött. Érezte, hogy valaki pofozgatja az arcát és a vállánál rángatja, de nem tudott megszólalni. Nem volt teljesen magánál, de hallotta mi történik körülötte. Hangos lépteket, kiabálást, heves beszélgetést. Beletelt pár percbe, mire meg tudott szólalni.
- Kame… mi…? – kérdezte alig hallhatóan.
- Itt vagyok, ne félj. Mindjárt jön az orvos. – mondta halkan a füle mellett és még szorosabban ölelte őt.
- Ne! – nyögte és fel akart ülni, de nem érzett elég erőt hozzá és visszahanyatlott a másik karjaiba.
- Maradj nyugton! – szorított magához Kame.
- Nem kell orvos. – mondta érthetőbben.
- Ne hülyéskedj már. Hiszen összeestél! – hangja kétségbeesett volt.
- Kérlek ne! Jobban vagyok. – nézett fel a másikra könyörgően.
- Mi történt? – hallotta Matsuo hangját, aki feltehetően most rontott be a helyiségbe néhány ember kíséretében.
- Akanishi rosszul lett. – guggolt le mellé Takeda és egy pohár vizet emelt a szájához. A mögötte térdelő férfi segítette megemelni a fejét és lassan belekortyolt a vízbe, majd elfordította a fejét.
- Beletelik jó időbe, míg ideér az orvos Okinawáról. Lehet, hogy csak reggel tud jönni, mert elég csúnya az időjárás. – mondta a fejét vakarva.
- Mondtam, hogy nem kell orvos. – emelte fel a hangját Jin és minden erejét összeszedve felült, de Kame még minidig tartotta hátulról.
- Tudod te, hogy megijesztettél minket? Az ember nem esik össze csak úgy. – szidta le a férfi.
- Meggyőződésem, hogy a diéta a ludas a dologban. – mondta Matsuo, mire mindenki döbbenten kapta oda a tekintetét.
- Milyen diéta? – kérdezte döbbenten Kame.
- Semmi. – vágta rá az érintett és megpróbált felállni a mellette térdelőre támaszkodva. Abban a pillanatban Takumi rontott be a szobába, aki eszét vesztve rohant oda Jinhez és a nyakába borult.
- Akanishi, annyira aggódtam! – nehezedett rá a másikra, akinek majd kigúvadtak a szemei a hirtelen jött súlytól és szorítástól.
- Takumi, jól vagyok. – nyögte és meglátta a mellettük térdelő Kazuya döbbent arckifejezését. Az imént érkezett kicsit elhúzódott tőle és egy gyors szájra puszit adott neki, amitől a levegő is megállt benne. A jelenlévők mind kigúvadt szemekkel meredtek rájuk, majd arra lett figyelmes, hogy a másik átkarolva, elkezdi kifelé vonszolni a szobából. Takeda tanácstalanul nézett rá Matsuora.
- Fiatalok. – tárta szét a karját.
Kame még mindig a földön térdelt, karjait ott tartva, ahol az előbb még Jin feküdt, majd az ajtócsapódás rángatta ki a döbbenetből.
Akanishi ijedten nézett vissza a folyosón, ahol most Takumi húzta végig.
- Hová viszel? És mi volt ez az előbb? – kérdezte remegő hangon.
- Ha az a barom Kamenashi nem képes rád vigyázni, akkor megteszem én. – válaszolta és kinyitotta az egyik szoba ajtaját. Még mindig szédült és gyenge volt, így nem tudott ellenkezni. A másik lenyomta egy ágyra és gondosan betakargatta.
- Ez nem az én szobám. – nézett körbe rémülten.
- Nem hát. Ez az enyém. – mosolygott rá bájosan. – Szeretnéd, hogy levegyem a ruhád, hogy kényelmesebben tudj pihenni?
- NEM! - kiáltott Jin a kelleténél kicsit hangosabban.
- Ha nem, hát nem. – vont vállat a másik vigyorogva. – Szeretnél valamit? Enni vagy inni?
- Nem. – válaszolta nagyokat pislogva.
- Redben. – mondta halkan, majd végigsimított az énekes arcán. – Aludj egy picit drága. Majd én őrzöm az álmodat.
- Miért csinálod ezt? – kérdezte ijedten a mosolygó férfitől.
- Mondtam már. Vigyázok arra, ami az enyém. – kezdte el most a nyakát simogatni, mire a másik megragadta a csuklóját.
- Őrült vagy.
- A szerelmesek mind őrültek. – mosolygott tovább, majd közelebb hajolt az arcához, de Jin elfordította a fejét. Takumi csak hümmögött egyet és egy puszit nyomott az arcára. – Aludj jól! – suttogta a fülébe és lemászott az ágyról, majd leoltotta a lámpát. Először erősen küzdött a fáradtság ellen, de a kimerültség miatt menthetetlenül elragadta az álom.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ édesek~
Névtelen üzenete…
Oké, Hitsu megint lúzerkedett, de most örül neki, mert így kiderült, hogy többet tud olvasni *-*
Sokkal jobbak voltak ezek a fejezetek, mint az első kettő, fejlődtél~
A történet továbbra is nagyon tetszik, csak arra azért figyelj, hogy Jin ne legyn tényleg lány, mert a ló másik oldalára esve se lesz olyan jó a dolog~ (oké, pofázok itt, mikor kész történetről van szó... -___-')
Mindenesetre hajrá a gépeléssel, várom a folytatást!
Hitsugaya
Andy üzenete…
Én úgy gondolom nem csináltam belőle lányt és nem is ez volt a cél. XD Szeretem nagyon csesztetni a szereplőimet (mint az Április bolondjában is). Igyekeztem úgy beleképzelni magam a helyzetébe, hogy én sem örülnék, ha lányt akarnának csinálni belőlem, így nem is lesz az (sztem). XD
Csupán furcsa Jinnek az új helyzet, amibe került és nehezen tudja kezelni. Bár ezt nem tudom mennyire jön át. XD
Lehet, hogy lesz, akinek nem jön majd be a történet további része, de még kezdő írónak számítok és nem a világot akarom megváltani. XDD
Örülök, hogy megint írtál! *.*